ENGLISH

Heeft u al het Compagniebier geproefd? Brouwerij Walhalla heeft speciaal voor het theater Compagnie Blond gebrouwen, een lekker fris biertje met verrassende ingrediënten als jeneverbes, sinaasappelschil en korianderzaad.
Kom langs in het café - op dagen dat er voorstellingen en/of andere culturele activiteiten zijn – en kom proeven. Ook koffie, thee en biologische sappen worden uiteraard met plezier voor u ingeschonken.
De wijnen die worden geserveerd zijn van Grapedisctrict. 
 
Bij bepaalde voorstellingen is het mogelijk om eerst ‘Aan tafel’ te gaan in het theater. U kunt aanschuiven bij de grote tafel in de foyer voor een plat de jour (vis of vega). Bij de voorstellingen op de site wordt expliciet genoemd, wanneer u weer ‘Aan tafel’ kunt in het Compagnietheater. (Alleen voorverkoop, niet op de avond zelf te reserveren).
 
Huize Hermans verzorgt de culinaire diensten in het Compagnietheater.
De professionele chef-koks van Huize Hermans zijn gespecialiseerd in klassieke smaken met een moderne touch. Met Huize Hermans als vaste partner biedt het Compagnietheater zeer professionele cateringmogelijkheden bij verhuurevenementen, zoals festivals, presentaties, middelgrote en kleinere vergaderingen, trainingen, workshops en brainstormsessies.


Voor zakelijke arrangementen en verhuur van het café kunt hier meer informatie krijgen. Klik op de foto voor een vergroting.

Compagnietheater 073.jpg Cafe 1.jpg  652.3977.compagnietheater.jpg
 
Design } GOING & CMS } Masterwebber Home } Sitemap } Contact }