Kunst inspireert, bindt, zet aan tot discussie en daagt uit anders tegen dingen aan te kijken. Het stimuleert de geest en het creatief denken. Leert mensen anders te kijken en avontuurlijker te denken.
Kunst motiveert en beweegt mensen.
Het Compagnietheater deelt deze visie en heeft samen met Art Moves een kunstcollectie samengesteld die door het gehele theater te zien is.
Bij de kunstcollectie is rekening gehouden met het eigentijdse interieur en monumentale pand, waardoor de kunstwerken perfect integreren.

Art Moves
Art Moves heeft een eigen bedrijfsfilosofie met duidelijke ambities. Ze wil op basis van haar expertise, beeldende kunst in de werkomgeving integreren vanwege de grote toegevoegde waarde ervan: Kunst beweegt mensen. 
Art Moves maakt het bedrijfsleven mogelijk om in het bezit te komen van een eigen kunstcollectie, een zogenaamde Box, waardoor bedrijven zich verbinden met kunst en ook zij 
door kunst worden bewogen. 

The Collection
Via Art Moves kunt u ook enkele kunstwerken aankopen. Art Moves beschikt over een ruim aanbod van diverse kunstenaars met zowel abstracte als figuratieve kunst en van zowel hedendaagse als actuele kunst. 

www.artmoves.com
tel: 020 305 44 90

   
 
Design } GOING & CMS } Masterwebber Home } Sitemap } Contact }