World Press Photo

Al meer dan 60 jaar is World Press Photo een authoriteit op het gebied van pers en documentaire fotografie. Met de jaarlijkse wedstrijd, boek en rondreizende expo is het niet alleen een archief geworden van meer dan een halve eeuw geschiedenis van de mens, maar ook een showcase van uiteenlopende stijlen van verhaalvertelling. 

Sinds 2014 faciliteren wij hun persconferenties, lezingen en workshops. 

Heel het jaar door.
website

 

 

ITs Festival

Al 26 jaar is het International Theatre School Festival het platform bij uitstek voor afstuderende theatertalenten uit Nederland en vér daarbuiten. Tijdens het ITs kan je de beloftevolle artiesten van morgen ontdekken. Daarnaast zijn er tal van debatten en workshops.

Sinds 2005 zijn wij het festivalhart van het ITs.

19 - 26 juni 2015
website

 

 

Grachtenfestival

Grachtenfestival Amsterdam is het grootste klassiekemuziekfestival van Nederland. Het laat een breed publiek op een andere manier kennismaken met klassieke muziek en geeft daarbij alle ruimte aan jong toptalent op bijzondere locaties. Van metrostation tot dakterras en van Bijlmerplein tot Buikslotermeerplein - Grachtenfestival Amsterdam tovert de hoofdstad jaarlijks om tot de mooiste concertzaal ter wereld.

Sinds 2013 zijn wij het festivalhart.

14 - 23 augustus 2015
website

 

 

Amsterdam Fringe Festival

Het Amsterdam Fringe Festival bevindt zich in de rafelranden van het jaarlijkse Nederlands Theater Festival en ontstond zes jaar geleden als antwoord op de officiële theaterselectie. Het Amsterdam Fringe Festival is gebaseerd op de beroemde en succesvolle Fringe Festivals zoals deze bestaan in bijvoorbeeld Edinburgh, Adelaide, New York en Delhi. 
Inmiddels zijn er meer dan 190 Fringe Festivals over de hele wereld. De Fringe wil een stimulerende omgeving bieden aan artiesten met ruimte voor ontmoeting, kruisbestuiving en stimulering van artistieke innovatie. Makers worden toegelaten op basis van ongejureerde inschrijving. Het publiek wordt uitgenodigd het avontuur met de makers aan te gaan. Het Amsterdam Fringe Festival onderscheidt zich van andere theaterfestivals door de open inschrijving en door hedendaags theater in een informele en toegankelijke context te plaatsen. Daarmee opent de Fringe niet alleen vele deuren van Amsterdamse podia voor makers en groepen, maar ook voor een nieuw(sgierig) publiek.

Wij zijn één van de vaste venues.

3 - 13 september 2015
website

 

  

IDFA

Sinds hun start in 1988 is het IDFA één van de wereldleiders op het vlak van documentaire film festivals, gewijd aan het vertonen en promoten van baanbrekende creatieve documentaires.

Sinds 2007 herbergen wij het Industry Center, waar professionals elkaar ontmoeten en hun project komen pitchen.

18 - 29 november 2015
website

 

  

IMPRO Amsterdam

Sinds 2013 ontvangen wij jaarlijks het internationaal improvisatie theater festival. Ontzettend vermakelijk en drukbezocht door zowel spelers en publiek van over heel de wereld.

januari 2016
website

 

 

 

 

 

 

 
Design } GOING & CMS } Masterwebber Home } Sitemap } Contact }