CompagnieTheater nieuws
 
Het voorjaar begint goed in het Compagnietheater. Met een compleet vernieuwde webshop én nieuwsbrief.
Deze mailing ontvangt u eenmalig. Als u in de toekomst op de hoogte wilt blijven van het programma van het Compagnietheater, dan kunt u zich via deze link aanmelden voor de nieuwsbrief.

De komende periode kunt u in het Compagnietheater terecht voor bijzondere muzikale voorstellingen, jonge makers én de voorstelling 'Solness' van het Nationale Toneel, regie Theu Boermans.
Wees welkom!

Jacqueline van Benthem - zakelijk directeur Compagnietheater
 
Moeder Ravage
Ensemble Klang & Robijn Wendelaar
zo 29 mrt, 20:30 uur

Muziektheater over de bedenkelijke mechanismes en ideologieën die oorlogen voeden. Een indringend pleidooi tegen gemakzuchtig oorlogsdenken met in de hoofdrollen een moeder en haar kroost, vrij naar Bertolt Brechts 'Mutter Courage und ihre Kinder'. Heel vrij. Want veel abstracter. Aanzienlijk muzikaler ook. Deze voorstelling is onderdeel van de We Are Public selectie.
 
Modder
Ibrahim Mousa
ma 30 mrt, 20:30 uur/ di 31 mrt, 20:30 uur/ wo 1 apr, 20:30 uur

Modder gaat over liefde in tijden van crisis, een maatschappij vol scheve en verborgen verhoudingen en oud zijn, terwijl je jong bent. Modder gaat over keuzes maken, het verlangen naar vrijheid en vrij zijn. 
 
M2
Sarah Ringoet
do 2 apr, 20:30 uur

M2  is een gulzig, ritmisch en poëtisch relaas over de schaduwkanten van de mens en wordt gespeeld door Elias De Bruyne en Melissa Helena Pieters. Elias De Bruyne zit momenteel in het derde jaar van de Mime Opleiding in Amsterdam. Deze voorstelling is onderdeel van de We Are Public selectie.
 
Monologisch
Compagnietheater i.s.m. Performer Agency
ma 6 apr, 20:30 uur

MONOLOGISCH in het Compagnietheater is een unieke samenwerking tussen regisseur en acteur.
Vier live theaterperformances in het café. Met deze editie regisseurs Suze Milius en Daria Bukvic en acteurs Kevin Hassing, Anneke Blok, Sander Plukaard en mystery guest. Presentatie Oren Schrijver.
 
De Poolse Minnaar
Kameroperahuis
ma 13 apr, 20:30 uur

De Poolse Minnaar vertelt het verhaal van de Nederlandse Katja die halsoverkop naar Polen vertrekt op zoek naar een vermiste vriendin. Samen met Paulina, een Poolse tolk, start zij haar zoektocht. Al snel komen ze uit bij de ex-minnaar van de vermiste vriendin. Vanaf dat moment raakt Katja verstrikt in een wereld, waarin niets is zoals het lijkt en waar ze overgeleverd is aan de nogal eigenzinnige manier van vertalen van haar tolk Paulina.

 
Seksstress
Goed is Goed producties
di 28 apr, 20:30 uur

Een poedelnaakte voorstelling waarin theatermaker Boy Jonkergouw samenwerkt met choreograaf Guilherme Miotto. Het resultaat is een centrifuge van tekst en beweging. Deze voorstelling is onderdeel van de We Are Public selectie.
 
INFO & TICKETS www.compagnietheater.nl
Kloveniersburgwal 50, 1012 CX Amsterdam
 Uitschrijven
 
Design } GOING & CMS } Masterwebber Home } Sitemap } Contact }