Habib {ZEP Theaterproducties}

Habib {ZEP Theaterproducties}

 

HABIB is een openhartige truth or dare tussen een man en vrouw die hun roots hebben in Marokko en Turkije. In een snelle opeenvolging van dialogen, monologen en muziek worden we meegenomen in hun verleden. Ze delen hun ervaringen met liefde, seks en relaties. Hoe staat het ervoor met de seksuele moraal in het Midden Oosten? HABIB is een openhartig gesprek over hoe ze door de keuzes die ze gemaakt hebben het verkeerde pad op gingen, soms gedwongen, soms vrijwillig. En over hoe theater een uitweg heeft geboden uit hun ‘vorige’ levens.


Habib {ZEP Theaterproducties}
Normale prijs: €15
CJP, studenten- of stadspas: €12,50

Bestel tickets:

wo 17 januari 2018 - 20:30 try-out do 18 januari 2018 - 20:30

Deel dit evenement:

Makers

Regie: Bart Oomen

Dramaturgie: Peter Pluymaekers

Spel: Evrim Akyigit en Said El Abboudi

ZEP Theaterproducties www.zep.nu

Theatergroep ZEP werd opgericht in 1998 met als doel gedurfd, spraakmakend en kwalitatief hoogwaardig theater te maken voor een jong-van-geest-publiek. Middels haar voorstellingen belicht ZEP actuele maatschappelijke thema’s. ZEP wil toeschouwers opschudden, raken, bewegen. Daarom zoekt ZEP regelmatig de confrontatie en interactie met haar publiek. ZEP heeft de overtuiging dat theater kan bijdragen aan integratie en onderling begrip tussen verschillende culturen.

De voorstellingen worden altijd begeleid door een uitgebreid educatiepakket. Op deze manier wil ZEP de toegankelijkheid voor een jong publiek verder vergroten. In 2016-17 maakten ze drie nieuwe voorstellingen en samenwerkingen met bekende namen als Brainpower, Teun Castelein, Tarikh Janssen, Gustav Borreman en veel meer. Van een klassieker in de remix tot locatietheater op een vluchtelingenboot. Bekend van de locatievoorstelling Rederij Lampedusa. https://nos.nl/op3/artikel/2126675-vluchtelingenboot-brengt-bezoekers-naar-de-parade.html