ENG 

Het Compagnietheater op de Kloveniersburgwal in Amsterdam is een centraal gelegen en veelzijdige locatie. Stoer en strak, maar bovenal warm en welkom - dat typeert de sfeer van het Compagnietheater.

De voormalige kerk werd eind jaren '90 verbouwd door architect Francine Houben. Met behoud van traditionele elementen, zoals de onbehandelde, houten pilaren, is het theater een mooie mix van oude en nieuwe materialen.

Dit alles maakt het Compagnietheater hét ideale podium voor bijvoorbeeld uw presentatiesseminarsdiners of tv/radio opnames. Er is een grote theaterzaal, een kleine theaterzaal, een multifunctionele Zuilenzaal, een ruime foyer en een theatercafé. De verschillende ruimten zijn apart of gezamenlijk te huren. De maximale capaciteit van het hele gebouw is 1000 personen. Van technische ondersteuning tot uitgebreide catering, wij adviseren u graag bij de organisatie van uw evenement.

Van het daglichtsysteem in de grote zaal tot de vernieuwde wc-faciliteiten in de voormalige atoomkelder - U bent van harte welkom voor een rondleiding door het Compagnietheater om zélf te zien, wat er allemaal mogelijk is voor uw event op deze bijzondere locatie. U kunt een afspraak maken met onze afdeling sales & events via sales@compagnietheater.nl of 020 - 520 53 10

Voor meer informatie over de bereikbaarheid, klik hier.

 

Bekijk hier ons locatieboek.
Bezoek ons theater via een 360° tour van Google Maps.

IDFA_Forum_klein Compagnietheater 005.jpg
Foto: 31 pictures Foto: Janneke Aronson
 
Design } GOING & CMS } Masterwebber Home } Sitemap } Contact }