V4 dnl + rode hoed + felix + compagnie - naast elkaar - zwart.png

Amerpodia is een organisatorische bundeling van vier podia met een historische, culturele en monumentale functie in Amsterdam; De Rode Hoed, Felix Meritis (in renovatie gedurende 2017), De Nieuwe Liefde en het Compagnietheater. Amerpodia heeft de ambitie om deze podia te laten uitgroeien tot toonaangevende centra waar kunst, debat en zingeving samenkomen. Waarin tegenstellingen worden overbrugd en nieuwe inzichten ontstaan, zowel op Amsterdams als op nationaal niveau.

Daartoe zoeken wij een:

Hoofd Progammering

Wij (Amerpodia) zijn per direct op zoek naar een Hoofd Programmering die als lid van het MT en in samenwerking met de algemeen directeur de ‘huizen’ inhoudelijk verder uitbouwt tot toonaangevende centra waar kunst, debat en zingeving samenkomen.

Je bent een visionair met een grote dosis lef en nieuwsgierigheid, die visie en missie vertaalt naar een voor elk afzonderlijk huis herkenbaar aanbod. Je geeft leiding aan de uitvoering daarvan door een gedreven team van programmamakers. Je bent sensitief voor de bijdrage van andere afdelingen aan het welslagen van onze gezamenlijke missie. Je bent als geen ander op de hoogte van het programma aanbod in stad en land en weet de vier huizen daarin te positioneren. Je bent proactief en zet je netwerk, kennis en ervaring actief in. Hierdoor creëren we meer belangwekkende programma’s, unieke samenwerkingen en bereiken we nieuwe doelgroepen.

Herken jij je in bovenstaande? Bekijk dan hier de hele vacature en we zien je reactie graag tegemoet.

 

 

 
   

 
Design } GOING & CMS } Masterwebber Home } Sitemap } Contact }