V4 dnl + rode hoed + felix + compagnie - naast elkaar - zwart.png

Amerpodia is een organisatorische bundeling van vier podia met een historische, culturele en monumentale functie in Amsterdam; De Rode Hoed, Felix Meritis (in renovatie gedurende 2017), De Nieuwe Liefde en het Compagnietheater. Amerpodia heeft de ambitie om deze podia te laten uitgroeien tot toonaangevende centra waar kunst, debat en zingeving samenkomen. Waarin tegenstellingen worden overbrugd en nieuwe inzichten ontstaan, zowel op Amsterdams als op nationaal niveau.

Daartoe zoeken wij een:

Hoofd Publiciteit & Marketing

Samen met de programmeurs en de marketeers zorg je voor een optimale publieksbezetting en intensieve zaalverhuur. Op een eigentijdse en inventieve manier, met online middelen, laat je de huizen van Amerpodia schitteren in de volle culturele Amsterdamse markt.

Je inspireert directie en team met originele en degelijke marketingplannen gesterkt door jaren ervaring. Je kent de doelgroepen en de culturele wereld goed. Je voelt je als lid van het managementteam verantwoordelijk voor het grotere geheel. Je bent een netwerker en fungeert als voorlichter.

Je neemt de leiding binnen het marketingteam en onderhoudt goed contact met zowel de programmeurs als met het commerciële team. Je zorgt dat alle medewerkers in staat zijn hun ambassadeurschap uit te dragen door een goede interne communicatie.

Je beheert het marketing budget en je bent in staat de culturele- en zakelijke belangen die soms tegenstrijdig lijken te zijn tegen elkaar af te wegen. Je bepaalt welke randprogrammering er per huis plaatsvindt, in afstemming met productie. Je zorgt voor zichtbaarheid en naamsbekendheid van onze locaties in de evenementenmarkt.

Je bent verantwoordelijk voor de strategie, de productie, aansturing, budgetbeheer en bedrijfsvoering van de afdeling Publiciteit & Marketing. Je organiseert de werkzaamheden en informatiestromen, je bewaakt de vakinhoudelijke uitvoering, je stelt prioriteiten, schrijft mee aan beleidsplannen of fondsaanvragen en bewaakt de voortgang.

De functie is ter vervanging van zwangerschapsverlof en per direct beschikbaar t/m augustus 2017 met mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is marktconform en afhankelijk van relevante ervaring. We bieden een tijdelijke arbeids- of freelance overeenkomst.

Stuur je motivatie en C.V. voor 7 november naar Rozemarijn Vermeulen: sollicitaties@felix-meritis.nl

 

Voor aanvullende informatie kan je terecht bij Anna van Griethuijsen; anna.vangriethuijsen@denieuweliefde.com

 

 

 
   

 
Design } GOING & CMS } Masterwebber Home } Sitemap } Contact }