V4 dnl + rode hoed + felix + compagnie - naast elkaar - zwart.png

Amerpodia is een organisatorische bundeling van vier podia met een historische, culturele en monumentale functie in Amsterdam; De Rode Hoed, Felix Meritis (in renovatie gedurende 2017), De Nieuwe Liefde en het Compagnietheater. Amerpodia heeft de ambitie om deze podia te laten uitgroeien tot toonaangevende centra waar kunst, debat en zingeving samenkomen. Waarin tegenstellingen worden overbrugd en nieuwe inzichten ontstaan, zowel op Amsterdams als op nationaal niveau.

De komende maanden staan in het teken van de integratie van de podia. Processen worden verbeterd en vernieuwd. Wij kunnen jouw bijdrage gebruiken:

Medewerker Financiële Administratie – 24-32 uur per week

Samen met jouw drie collega’s in het financiële team werk je aan de optimale inrichting van de administratie en de werkprocessen.

Je voert de crediteuren administratie en helpt bij de debiteuren-, project- en kassa-administraties.

Je helpt de nieuwe financiële administratie te implementeren per 1 januari 2017.

Je kunt uitstekend overweg met online systemen, financiële software en Excel.

Je hebt minimaal een financieel administratieve opleiding op MBO niveau 3 of 4. Je bent oplossingsgericht, leergierig en toont initiatief.

De functie is tijdelijk en per direct beschikbaar t/m mei 2017 met mogelijkheid tot verlenging. Het salaris is marktconform en afhankelijk van relevante ervaring. We bieden een arbeidsovereenkomst in een leuke, jonge, informele organisatie in volle ontwikkeling.

Stuur jouw motivatie en C.V. voor 11 november naar Rozemarijn Vermeulen:
sollicitaties[at]felix-meritis.nl

Voor aanvullende informatie kun je terecht bij Loïc Aballéa: loic.aballea[at]denieuweliefde.com

 

 

 
   

 
Design } GOING & CMS } Masterwebber Home } Sitemap } Contact }