AFTER WORK THEATRE JUNI {18-19 uur}

De Luisteraar
Foto: Marieke Verhoeven

 

AFTER WORK THEATRE

AFTER WORK THEATRE
Een nieuw concept in het Compagnietheater.
AFTER WORK THEATRE biedt instant inspiratie voor beginnende kijkers én theaterliefhebbers. Tussen 18 en 19 uur tonen wij een korte voorstelling van jonge makers. 

"After Work Theatre is er voor iedereen die geïnteresseerd en nieuwsgierig is, van theaterliefhebber tot beginnende kijker, maar niet drie uur in een stoel wil zitten." (Metro)

di 16 en wo 17 juni:

De Luisteraar

Na een lange reis komt Fabian Beets eindelijk thuis bij zijn geliefde Kate. Gedreven door haar honingzoete klanken, vond Fabian zijn weg. Hij hoort Kate. Hij hoort bij haar. 

Met de voorstelling De Luisteraar wonnen Florian de Backere en Jan Nieuwenhuis eerder dit jaar de eerste vakjury prijs op het Café Theater Festival te Utrecht. Zo wonnen ze ook speelplekken op onder meer het Amsterdam Fringe Festival, in het Compagnietheater Amsterdam en op theaterfestival Boulevard in Den Bosch. Speciaal voor het Compagnietheater, werkten Nieuwenhuis en De Backere hun voorstelling om naar de nieuwe speelsituatie in het voormalige Lutherse kerkgebouw.

De vakjury van het CTF prees De Luisteraar als volgt:

“De Luisteraar prikkelt. Het spel van Florian de Backere biologeert, is indringend, raakt de bezoeker. Je kan haast alleen maar kijken naar deze speler die stilte afdwingt.”

Tekst, concept, regie: Jan Nieuwenhuis
Tekst, muziek, spel: Florian de Backere
Spel: Claire Vague

Data
Di 16 & wo 17 juni
Aanvang 18.00 uur

Entree
€8 

Bestelkaarten.gif

   
 
Design } GOING & CMS } Masterwebber Home } Sitemap } Contact }