After Work Theatre

AFTER WORK THEATREInstant inspiratie. Korte voorstelling. Jonge makers.

Dit najaar presenteert het Compagnietheater een tweede editie van AFTER WORK THEATRE. Met een korte voorstelling tussen 18 en 19 uur van jonge makers, biedt AFTER WORK THEATRE instant inspiratie voor beginnende kijkers én theaterliefhebbers. Voor de ogen van het publiek groeit talent.

 AFTER WORK THEATRE vormt een kader om inspirerend werk te tonen, dat van korte duur is en daarmee nog niet in de reguliere avondprogrammering past, maar wel een speelplek verdient. AFTER WORK THEATRE is een uurtje theater na de werkdag, voor een open en nieuwsgierig publiek. Ideaal voor beginnende kijkers, jonge mensen met volle, sociale agenda’s.

 Het Compagnietheater profileert zich als dé plaats waar nieuwe ontwikkelingen en experiment in het theater een kans krijgen, waar jonge acteurs, dansers en makers debuteren en zich verder ontwikkelen om naam en signatuur op te bouwen. Het theater biedt een podium aan jong talent, het ondersteunt en begeleidt het talent in raad en daad en het genereert, samen met de jonge maker, nieuw publiek.

 

Speeldata

Di 20, wo 21 okt, di 10, wo 11 nov & di 8, wo 9 dec. 18-19 uur

Toegangsprijs € 8

 

 

Bestelkaarten.gif

   

 
Design } GOING & CMS } Masterwebber Home } Sitemap } Contact }