De Poolse Minnaar {Kameroperahuis}

De poolse minnaar 20140402 4762.jpg

De Poolse Minnaar vertelt het verhaal van de Nederlandse Katja die halsoverkop naar Polen vertrekt op zoek naar een vermiste vriendin. Samen met Paulina, een Poolse tolk, start zij haar zoektocht. Al snel komen ze uit bij de ex-minnaar van de vermiste vriendin. Vanaf dat moment raakt Katja verstrikt in een wereld waarin niets is zoals het lijkt en waar ze overgeleverd is aan de nogal eigenzinnige manier van vertalen van haar tolk Paulina.

Het publiek wordt meegenomen in een wereld waarin realisme en vervreemding in elkaar grijpen. Een dynamische en wonderlijke wereld van twee vrouwen met heel verschillende achtergronden die zoeken naar betekenissen en antwoorden op plekken waar deze niet altijd aanwezig zijn.

Kameroperahuis
Het Kameroperahuis biedt talentvolle opera- en muziektheatermakers een (inter)nationaal carrièreperspectief. Artistiek inhoudelijke ontwikkeling gaat daarbij gepaard met de ontwikkeling van cultureel ondernemerschap, omdat we geloven dat muziektheater een grote meerwaarde biedt binnen een brede maatschappelijke context. Het Kameroperahuis heeft twintig getalenteerde muziektheatermakers aan zich verbonden in een Collectief. Dit Collectief is een mengeling van disciplines: schrijvers, componisten, regisseurs, zangers, acteurs, musici, een dramaturg en vormgevers. In telkens wisselende samenstelling werken zij aan verrassende voorstellingen en projecten.

 

Tekst en concept: Annemarie Slotboom
Compositie: Thomas Myrmel
Regie: Karin Netten
Vormgeving: Lars Unger
Kostuumontwerp: Dymph Boss
Zang en spel: Robbert Klein, Rosa Mee, Jorien Zeevaart
Slagwerk: Mervyn Groot
Cello: Antonis Pratsinakis

 

Datum
Ma 13 april
Aanvang 20.30 uur 
Duur: ca 45 min.

Entree
Normaal: 15,- 
CJP, Splendor, Stadspas, Student, ACT-pas: 10,-

Bestelkaarten.gif

 

 
 
Design } GOING & CMS } Masterwebber Home } Sitemap } Contact }