Het Satansbal {Club Interbellum en Stormvogels}

Satansbal flyer a5 final-1.jpg

 

 

 

 

Vanavond om precies halftien dient u zich uit te kleden en met de balsem uw gezicht en uw hele lichaam in te smeren. Verder doet u maar waar u zin in heeft, maar gaat u niet bij de telefoon vandaan. Om tien uur wordt u opgebeld en krijgt u de nodige instructies. U hoeft nergens voor te zorgen, u wordt naar het juiste adres gebracht. Niemand zal u enige overlast aandoen. Begrepen?

De vreemdeling bij wie ik u uitnodig is volkomen ongevaarlijk. En niemand zal weet hebben van dat bezoek. Daar sta ik volkomen voor in.


Het Satansbal.

Een ontluisterend feestje, waar de grens tussen koortsdroom en realiteit vervaagt. Liefde en wraak, expressie en censuur, orde en chaos, vrijgevigheid en hebzucht. Hoe goed ken jij je duistere kant?

We nemen je mee op een reis: door de tunnel naar het totalitaire bal van Satan. Waar theater, performances, muziek en beeldende kunst samenkomen. Een trip waarbij de duistere kant van de mens en de wereld zich ontpoppen. Het zijn jouw keuzes die het verloop en de inhoud van de avond bepalen.

Het Satansbal is het catharsis van de theaterreeks ‘De Meester en Margarita’ door de Stormvogels. Een voorstelling over bestaansrecht en vrijheid; zowel in en van de kunst, als in en van de mens. 

 

 

Het Satansbal wordt gepresenteerd door Club Interbellum en Stormvogels. 

 

 

Datum
Do 18 februari
20.30 – 22.00u | De Meester en Margarita
22.00 – 02.00u | Het Satansbal

Entree
Ticket voor de voorstelling ‘De Meester en Margarita: €15
Combiticket  (de voorstelling + het feest): €20

Bestelkaarten.gif

 

Ticket voor 'Het Satansbal': €10

Bestelkaarten.gif

   

 
Design } GOING & CMS } Masterwebber Home } Sitemap } Contact }