Kerst in het Compagnietheater

Ct kerstweek[4].jpeg

Foto Bart Grietens

 

Niets leukers dan decemberavonden met familie en vrienden!
In het Compagnietheater houden we van 20 t/m 24 december een heuse kerstweek: drie atypische kerstvoorstellingen met een lach én een traan.

De Nachtmis {Circus Treurdier}
Een seculiere, muzikale, theatrale kerstnacht in het Compagnietheater in Amsterdam.
Voor de zesde maal brengt het absurdistische muziektheatergezelschap Circus Treurdier hun populaire nachtmis. Op humoristische en muzikale wijze gaan de Treurdieren met hun publiek op zoek naar de kerstgedachte anno nu. Niet religieus, maar wel vol bezinning, saamhorigheid en melancholie.
Meer info

Boejans Christmas Special {Boesjans}
Boesjans bestaat uit negen jonge toneelschrijvers en acteurs, die met onvoor- spelbare regelmaat nieuwe sketches het theater in knallen. Ze worden hierbij bijgestaan door gastschrijvers en gastacteurs uit de comedy-wereld. Eerder al werkten zij onder andere met Christine van Stralen, Stefan Pop, Ruud Smulders en Jan Jaap van der Wal. Boesjans kan overal en altijd opduiken en dus ook met kerst!
Meer info

Taai Vlees {De Vlieg}
Taai Vlees - over gewone mensen, die zich door oudjaarsavond heen worstelen.
De relatie van Sophie en Berend loopt niet helemaal lekker. Maar daar gaat het vanavond niet over, want vanavond komt de zus van Sophie, Tessa op bezoek. De relatie tussen Sophie en Tessa loopt niet helemaal lekker. Maar daar gaat het vanavond niet over, want Tessa heeft op het laatste moment besloten haar zoveelste nieuwe liefde mee te nemen, Ron.
Meer info

 

 

Bestelkaarten.gif

   

 
Design } GOING & CMS } Masterwebber Home } Sitemap } Contact }