Meet the Composer! {Paul Haenen ontmoet}

Banner serie joost def[2].jpg

 

 

 

 

Liedjes van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink, Portugese fado, een verleidingsscène van Béla Bartók en een live uitvoering van Don’t Hang Up van popgroep 10cc . Dit en nog veel meer passeert de revue op de avond dat Paul Haenen de componist Joost Kleppe ontmoet.

In deze – voorlopig laatste! – aflevering van de door het publiek zeer gewaardeerde serie Meet the Composer! staat vocale muziek centraal. Armando Possante uit Lissabon zingt fado en Portugese liederen, en kleinkunstenaar David Schwarz laat zijn interpretatie van Bannink- en Kleppe-liedjes horen. Samen met zangers Nathan Tax en Ruben Smits, pianist Hans van Ham en klarinettist Bart de Kater vormen zij de liveband voor deze middag. Filmbeelden van o.a. Mary Dresselhuys en Gerard Reve completeren de voorstelling.

Presentator Paul Haenen, bekend als dominee Gremdaat en Margreet Dolman, zal deze middag niet alleen de componist stevig aan de tand voelen, maar zelf ook herinneringen ophalen aan grootheden als Mary Dresselhuys en Annie M.G. Schmidt. 

Komt dat zien… én horen!

 
Datum
Zo 29 mei 
Aanvang 15.00 uur


Entree
Normaal: €20
Student: €10 

Bestelkaarten.gif

   

 
Design } GOING & CMS } Masterwebber Home } Sitemap } Contact }