Seksstress {Goed is Goed Producties}

Poster goed is goed def.jpg

Een poedelnaakte voorstelling over intimiteit en ongehoorde verlangens

Een bejaarde man kampeert met zichzelf op een naaktcamping. Hij is boos op het leven, de campingdirectie en zijn vele ex-vrouwen. Zijn zoon en schoondochter komen een weekje op bezoek. Om opa gezelschap te houden en om zijn tent schoon te maken. Dat is nogal een karwei, want de miljoenen rupsen op de camping maken hun cocons in alle hoeken en gaten. De rupsen zijn overigens niet de enigen die in hun cocon zitten. De sfeer is nogal geladen.

De zoon en zijn lief proberen deze week in de naakte natuur aan te grijpen om uit hun relationele impasse te komen. 33 graden, een boek vol tantra oefeningen en twee blote lijven zouden moeten volstaan, toch? De pogingen om tot erotiek te komen lopen helaas te pletter tegen elkaars overspannen verwachtingen.

Als opa een ‘goedbedoeld’ seksistisch grapje maakt tegen zijn schoondochter om ‘het ijs te breken’, breekt niet het ijs, maar de pleuris uit. Blijkbaar vechten ze allemaal met het onvermogen liefde en seks met elkaar te verbinden.

Boy Jonkergouw
Voor deze voorstelling werkt theatermaker Boy Jonkergouw samen met choreograaf Guilherme Miotto. Het resultaat is een centrifuge van tekst en beweging. The Guardian schreef over de vorige voorstelling van Miotto: ‘Sluts of Possession is an absorbing, fascinating encounter…’ Het werk van Boy Jonkergouw gaat over de persoonlijkheid in staat van ontbinding. Het ED schreef over zijn vorige voorstelling Flat: ‘een hallucinerende theatertrip’.

Tekst en concept en regie: Boy Jonkergouw
Choreografie en co-regie: Guilherme Miotto                    
Spel: Rutger Kroon, Gerrit Dragt, Zerline Weideveld

Nagesprek: Vraag ze het hemd van het lijf!
Na afloop van de voorstelling heb je de gelegenheid om de makers en spelers het hemd van het lijf te vragen. Je mag alles vragen over bijvoorbeeld de achtergrond van het stuk, dat deels autobiografisch is, over hoe het is om naakt op het toneel te staan of de wijze waarop Boy Jonkergouw en Guilherme Miotto beweging en teksttoneel hebben vervlochten. Andere vragen of onderwerpen zijn natuurlijk ook welkom. 

Datum
DI 28 april
Aanvang 20.30 uur 

*Deze voorstelling is onderdeel van de We Are Public selectie

Entree
Normaal €15 
CJP, Stadspas, Student, ACT-pas: 10

Bestelkaarten.gif

 

   
 
Design } GOING & CMS } Masterwebber Home } Sitemap } Contact }