Triple Bill

Eva-bos-by-demi-koen-youtube-banner-size[2].jpg

Wat als we doorgaan / Eva Bos 

 

Image009.jpg

Dit is geen vlees 

3 voorstellingen van de winnaars van in de Diamantfabriek en Café Theater Festival.

 

Dit is geen vlees 

Ik kijk naar dit bordje en ik denk: waar ben ik nu? Hoe ga je om met de dood van iemand van wie je hield? Wat moet je achter laten om vanaf dat punt verder te gaan? Vragen waar niemand ooit mee geconfronteerd hoopt te worden, en toch zonder meer wel zal. In Dit is geen vlees bieden wij geen antwoorden op deze vragen, maar perspectief. Perspectief in de vorm van een eigen stem, een andere stem en in een stem die onze taal niet spreekt. Omgaan met verlies is niet alleen persoonlijk, maar ook diepgeworteld en cultuurgebonden. In een tijd waarin iedereen een mening heeft, en deze mening vrijelijk te pas en on te pas uit, wordt de vraag naar waar die mening vandaan komt nauwelijks gesteld. Wij willen niet over meningen praten, maar een meerstemmige kijk op een persoonlijke en toch zo algemeen menselijke ontontkomelijkheid bieden.

Door: Tine Tabak, Babette Kalker, Eefje van den Broek, Nienke van Hofslot, Anke Vromen en Ilske Lutter.
Om 20:00

 

Droombeeld / TG Morpheus

Als we uit het raam kijken, zien we geen Utrechtse steeg, maar een zonovergoten groen stuk land dat door een helling geleidelijk een schilderachtig dal inrolt. Rode druiventrossen fonkelen als robijnen in wijnranken en de kruimelige lichtbruine aarde verraadt dat er al een week geen regen is gevallen. Bovenaan het glooiende landschap staat een versleten houten huisje, daar zitten wij in. Uit het dal komt een meisje in een lichtblauw jurkje de heuvel opgelopen. Ze bereikt het huisje, zwaait de deur open, het geroezemoes verstomt. Ze begint haar verhaal.

Samen brengen we droombeelden tot leven waar we vervolgens induiken. In deze dromen spelen, zingen en dansen we om te vieren dat we voor heel even niet op de plek zijn die we letterlijk waarnemen.

Om 20:45

 

Wat als we doorgaan / Eva Bos

In 2016 schreef EVA een voorstelling genaamd 'Wat als we doorgaan'. Deze voorstelling gaat over vrijheid in de breedste zin van het woord. Wanneer ben je nu 'vrij'? Als je aan de andere kant van de wereld met je rugzakje lekker rondhuppelt? Of wanneer je gelijkwaardig bent aan de ander? Of los bent van zorgen? Dat is het thema waar Eva zich op stort. Ze zal dansen, zingen en je meenemen in verhalen die de puzzelstukjes zullen vormen van deze zoektocht naar vrijheid, terwijl de wereld lijkt in te storten. Eva lijkt de perfecte balans te hebben gevonden tussen de schaterlach, de traan en een dankbaar hart. 

In april 2016 won ze de eerste prijs van de podiumkunsten in De Diamantfabriek en werd ze vergeleken met de alom geprezen Laura van Dolron. Alleen danst en zingt Eva er ook nog bij. Een nieuw opkomend talent van wie je haar debuut voorstelling niet wilt missen!
www.evaspeelt.nl

Om 21:30

 

Datum
Wo 26 oktober
Aanvang 20.00 uur 

Entree
Normaal: €15
CJP, Stadspas, Student, ACT-pas: €12,50

 

 *De voorstelling is onderdeel van de We Are Public selectie

 

 

Bestelkaarten.gif

   

 
Design } GOING & CMS } Masterwebber Home } Sitemap } Contact }