WERK Festival {Stichting Cinergy}

Werkfestival.jpg.jpeg

 

 

Het Compagnietheater is tijdens het WERKfestival de plek waar een nieuwe generatie grote denkers en kunstenaars een ander licht werpt op de plek van werken in onze samenleving. Wat betekent werk voor onze maatschappij anno 2016 en wat betekent het voor werknemers op persoonlijk vlak?

Laat je inspireren door advies en wijze woorden van gepensioneerden, bevlogen meningen van ondernemers die een nieuwe bedrijfsvoering hebben ingevoerd, werknemers die carrière maken en zich persoonlijk blijven ontwikkelen en de toekomstdromen van de huidige studerende generatie! Voor iedereen betekent werk en de plek van werk in het dagelijks leven weer iets heel anders. Wij willen samen met het publiek de vraag stellen; wat kán er anders?

Is werken van maandag tot en met vrijdag, acht uur per dag nog wel van deze tijd? En zou een werknemer niet een middagje vrij moeten kunnen nemen als hij er helemaal doorheen zit, om de dag erna weer fris aan de slag te kunnen of wordt hij dan argwanend aangekeken? Betekent zelfstandig werken meer vrijheid of een onzekere strop om de nek? Kunnen we samen onze kijk op 'werken' op z'n kop zetten en via nieuwe invalshoeken een ideaal vinden om naar te streven? Laat je meevoeren door filosofen, hoogleraren en kunstenaars langs alle ideeën over werk. Met hun unieke kijk op de wereld zetten ze kaders op hun kop, bieden ze nieuwe invalshoeken en dagen ze je uit om je eigen antwoorden te vinden.

 

Met onder andere

A Miraculous Day at the Office (voorstelling) Karin Jessica Jansen, Emile Zeldenrust, Ivo Schot, Jeek ten Velden – Het ZZP ABC (performance) Helena Hoogenkamp – Op een dag alles (performance) Eva Knibbe – Pensioenportretten Eefje Suijkerbuijk – Foto-expositie Annegien van Doorn

En verder...

Muzikale toekomstdromen, unieke lezingen, mini-workshops van inspirerende bedrijven en voordrachten


productie Anouk Rutten techniek Jeroen Hoekstra publiciteitsbeeld Annegien van Doorn geproduceerd door Stichting Cinergy met steun vanAFK, VSB fonds, dewildeweg met dank aan Jacqueline van Benthem, Ted Tettero, De Ruimte, Fijnhout theater

 

Voor het derde jaar op rij vindt dit jaar in oktober Brainwash festival plaats. Samen met de meest verrassende en invloedrijke denkers uit zowel binnen- als buitenland denken we in een ontspannen sfeer na over de belangrijkste maatschappelijke en persoonlijke uitdagingen van onze tijd. Over de grote en kleine thema’s en de ideeën die ons denken veranderen. Met filosofen, schrijvers, kunstenaars, theatermakers, wetenschappers en uiteraard een afterparty!

Samenwerking met omroep Human.

 

Datum
Vr 14 & za 15 oktober 2016
Aanvang 17.30 uur 

Entree
Normaal: €19,50
CJP, Stadspas, Student, ACT-pas: €17,50

 

Bestelkaarten.gif

   

 
Design } GOING & CMS } Masterwebber Home } Sitemap } Contact }