Winnaars Amsterdam Studentenfestival


T zintuig.jpg

 

 dsc5164 beperkt houdbaar blinkfotografie (large).jpgFoto Blinkfotografie

Het Amsterdams Studenten Festival is een jaarlijks terugkerend cultureel evenement georganiseerd voor en door studenten en biedt een podium aan jong talent in verschillende categorieën: muziek, podiumkunst en beeldend. Van bands tot singer-songwriters, van theater tot fotografie en van schilderkunst tot cabaret: iedereen is welkom! Hiernaast is er ook ruimte voor gevestigde namen en heel veel leuke activiteiten. Tijdens het festival zijn per categorie publieksprijzen uitgereikt. De winnaars van de categorie podiumkunst zijn dit jaar het improvisatiecomedy trio Beperkt Houdbaar en theatergroep ’t Zintuig. Zij hebben onder andere een optreden in ’t Compagnietheater gewonnen, dat op 12 november 2015 zal plaatsvinden!

http://amsterdamsstudentenfestival.nl/

 

’t Zintuig 

Een kritische postmoderne meta-theatrale performance-group die op creatieve wijze actuele maatschappelijke thema’s combineert met dans, zang, melodrama en sitar. Op het Amsterdamse Studenten Festival stond ’t Zintuig voor het eerst op de planken, en met succes. Ze wonnen de prijs voor podiumkunsten en beginnen in september 2015 met een mini-theatertour met hun voorstelling Een Les(s) Vol Mind. Een Les(s) Vol Mind is een leerzame cursus waarin het onderzoeken én trainen van de mind centraal staat want, wat weten we eigenlijk over onze mind?

 

Beperkt Houdbaar - Een geïmproviseerde comedyfilm

Bij Beperkt Houdbaar improviseren Stefan Hendrikx en Andries Tunru aan de hand van input uit het publiek een complete comedyfilm, met alles er op en er aan. Álles. Meerdere verhaallijnen, een stuk of twintig personages, en aan het einde komt alles bij elkaar. Iedere avond is dus uniek, en jij bepaalt mee waar het verhaal over gaat! Of het nou een schapenscheerder op zoek naar liefde is, een matador op skivakantie of twee exen op Mars: Stefan en Andries maken er een spannend, muzikaal en bovenal kneitergrappig verhaal van.

www.wijzijnbeperkthoudbaar.nl / trailer 

 

Datum
Do 12 november
Aanvang 20.30 uur 

Entree
Normaal: €10
CJP, Stadspas, Student, ACT-pas: €7,50

Bestelkaarten.gif

   
 
Design } GOING & CMS } Masterwebber Home } Sitemap } Contact }