Compagnietheater – huis vol talent biedt een werkervaringsplek productie van 10 augustus 2015 – eind februari 2016

In het Compagnietheater is het hele jaar door een veelzijdig aanbod van podiumtalent te zien. Het is het Amsterdamse huis van het Nationale Toneel, het huis voor jong podiumtalent én huis van een groot aantal festivals. Voor de festivals fungeert het theater voor een specifieke periode als festivalhart, of -locatie. Daarnaast organiseert het theater een eigen programma: ‘Vers Geplukt’. Tijdens ‘Vers Geplukt’ staat het Compagnietheater een weekend bol met afgevaardigde talenten van de Amsterdamse Festivals. ‘Vers Geplukt’ toont hiermee een bonte verzameling van aanstormend talent uit talrijke disciplines;  een interdisciplinaire ontmoeting tussen makers onderling - en makers en het publiek.

Het Compagnietheater biedt een werkervaringsplek aan voor de productie van alle festival activiteiten in het theater. Voor de gevraagde periode betreft dit de productie van het Grachtenfestival, het Theaterfestival en Amsterdam Fringe Festival, Afvrovibes, Amsterdam Dance Event, IDFA, Right About Now en IMPRO. Deze festivals vinden plaats in de periode aug 2015 t/m jan 2016. Gelijktijdig vindt de pre-productie van Vers Geplukt plaats en wordt er toegewerkt naar een tweede editie van Vers Geplukt in februari 2016. 

Werkzaamheden Festivals in Compagnietheater

- Onderhoudt contact met festivalorganisatie

- Verantwoordelijk voor een draaiboeken en houdt daarbij een scherp oog op logistiek, vergunningen, publieksontvangst, kaartverkoop e.d.

- Houdt zicht op kosten die worden gemaakt door theater i.v.m festivalproductie

- Overlegt met - en informeert, de horeca- techniek- en pr afdeling van het theater

- Tijdens festival: aanspreekpunt bij besluitvorming

- Draagt zorg voor evaluatie en verslaglegging

Werkzaamheden ‘Vers Geplukt’

- Is aanspreekpunt en organisator van Vers Geplukt

- Onderhoudt contact met de betrokken festivals

- Onderhoudt contact met de artiesten

- Beheert budget Vers geplukt

- Draagt zorg voor het programma en draaiboek en houdt daarbij een scherp oog op technische en productionele haalbaarheid, logistiek, publieksontvangst, kaartverkoop e.d.

- Overlegt met – en informeert, de horeca- techniek- en pr afdeling van het theater

- Draagt zorg voor evaluatie en verslaglegging

Vergoeding: € 350 per maand

Begeleiding door Marijke Schaap – Programmering Jong podiumtalent & productie.

Stuur vòòr 3 juli a.s. een korte motivatie waarom jij dé juiste persoon bent voor deze werkervaringsplek via marijke@compagnietheater.nl en dan ontmoeten we je nog graag voor de zomervakantie. 

 
Design } GOING & CMS } Masterwebber Home } Sitemap } Contact }