pop-up museum: Verdronken Land

LUDWIG's imaginaire onderwaterwereld

Op 25 en 26 mei wordt het Compagnietheater door collectief LUDWIG omgedoopt tot het pop-up museum Verdronken Land. Eén weekend lang staat alles in het teken van klimaatverandering en het stijgen van de zeespiegel. Wat voor gevolgen heeft dit voor ons en de wereld om ons heen?

Multimedia-installaties, video, kunstwerken, fotografie en interactieve soundscapes laten je zien, horen, voelen en proeven wat de kracht, dreiging en schoonheid van water is.

Laat je onderdompelen in de imaginaire onderwaterwereld van elektronisch componist Piet-Jan van Rossum, bekijk de wanhopige strijd van videokunstenaar Claude Cattelain, zuiver je eigen sloot- en toiletwater in de waterzuiveraar, zie de realiteit van de bevolking van Jakarta die dagelijks tot hun enkels in het water zitten en luister naar de stem van de Noordzee.

Met werk van onder meer Piet-Jan van Rossum, Cynthia Boll, Isaac Cordal, Jules van Hulst, Claude Cattelain, Harpo ’t Hart en Sensemakers.

Prijs €10
Het pop-up museum is van 10 tot 17 uur open
Je ticket is een dag geldig

 

Verdronken Land 2019 wordt door LUDWIG gerealiseerd i.s.m. Compagnietheater Amsterdam, Waterschap Amstel, Gooi & Vecht, We Make The City 2019 e.v.a. Mede mogelijk gemaakt door AFK en Amerborgh.

za 25 mei. 2019 / 10:00

pop-up museum: Verdronken Land

Normale prijs: € 10
Kaartje kopen