CT PLAYGROUND

Podium van de stad

 

Heb jij leuke ideeën maar geen geld of podium om ze uit te voeren? Dit is de plek. Als jij geselecteerd wordt krijg jij ons huis tot je beschikking, dekken we de kosten van je project en begeleiden we je met organisatie en promotie.

CT PLAYGROUND is een meemaakpodium voor heel Amsterdam waar jouw idee tot uitvoering gebracht kan worden. Of dit nu kunst, dans, theater, modderworstelen, een gameroom of een maatschappelijk project is: the sky is the limit. Al hoewel, er is één limit: CT PLAYGROUND is een podium voor NIET-gevestigde makers. Ben jij dus al maker, dan kom je helaas niet in aanmerking.

OPEN CALL: HEB JIJ EEN LEUK IDEE VOOR PLAYGROUND? MAIL HET NAAR: INFO@COMPAGNIETHEATER.NL

Agenda

22 maart 2019

Mode & identiteit

Deze playground draait om mode en identiteit en zal gecureerd worden door mensen uit de modewereld.
Ga hier naar de programmapagina voor meer info en tickets

FEATURE - CT playground

10 mei 2019

Queer & identiteit

Deze playground draait om queerness, gender en identiteit. Hierbij staan diversiteit en de stad Amsterdam centraal. De avond wordt gecureerd door mensen uit de queer gemeenschap. Meer info volgt binnenkort.

 • EERDERE PLAYGROUNDS

  21 december 2018

  The Culture

  Avond georganiseerd door en voor jongeren vanaf 15 jaar. Met live optredens van SMIB rappers Fosa en Loopey, Nake en Tyson. Ook is er een gaming dungeon en een open podium. Deze avond is een co-productie van het Compagnietheater, de kinderombudsman en de Nachtburgemeester. Alles is gecureerd door een redactie van 7 Amsterdamse jongeren: Mees, Derrick, Christiaan, Chris, Lente, Marijn en Meander.

  Foto’s van de avond vind je hier!

   

Spread the word & share